X
GoldRepublic
View

Lancering nieuwe website GoldRepublic!

28 september 2012

Velen van u zullen al gehoord en gezien hebben dat wij deze week vol trots en enthousiasme onze nieuwe website hebben mogen presenteren! De website heeft een geheel nieuw design gekregen, is gebruikersvriendelijker en geeft u nog meer inhoudelijke informatie over de edelmetalenmarkt en werkwijze van GoldRepublic. Ook kunnen wij met trots melden dat wij twee nieuwe producten aan ons assortiment heb... »

Nadine Smeding

Lang verwachte extra liquiditeit voor markten

21 september 2012

Afgelopen week was een bewogen week. Markten reageerden zeer positief op het nieuws dat ook de Bank of Japan (BoJ) extra geld, te weten $127 miljard, in de economie gaat investeren. Met deze aankondiging is de BoJ de 3e centrale bank (na de Federal Reserve en de Europese Centrale Bank) die in korte tijd de economie gaat stimuleren. Volgens de BoJ was dit nodig om de Yen te versterken en zich in te... »

Nadine Smeding

Edelmetalen in de lift!

7 september 2012

Vakanties zijn weer voorbij en professionele beleggers kropen afgelopen week weer terug achter hun schermen om te kijken wat er van de belofte is gekomen om de wereldeconomie verder te stimuleren. Na de relatieve rust van de afgelopen zomermaanden, groeien de zorgen over de tegenvallende groei in... »

Nadine Smeding

Bernanke: "To print or not to print?"

31 augustus 2012

Door de ernstige droogte in de VS, angst voor een beursklap (later in dit artikel verder toegelicht) en toenemende verwachtingen op extra stimuleringsmaatregelen speculeren hedgefondsen meer op prijsstijgingen van grondstoffen. Volgens de Amerikaanse marktentoezichthouder CFTC, blijkt dat de grondstofposities van vermogensbeheerders in afgelopen 15 maanden niet zo groot zijn geweest. Edelmetalen e... »

Nadine Smeding

1 | ... | 170 | 171 | 172 | ... | 174